11Tri klub

11Tri klub

Sedište 11TRI club-a je na Adi Ciganliji bb, Beogradsko kupatilo, u prostoru koji je nazvan TRI centar.

TRI centar je zamišljen kao premium mesto za okupljanje osoba koje se bave sportovima izdržljivosti, triatlonaca, kao i svih onih koji to žele da postanu.

Svako ko želi da se oproba u nekom od sportova izdržljivosti ili triatlonu, može da nas kontaktira na mejl 11triclub@11tri.com, nakon čega ćemo definisati ciljeve i otpočeti zanimljivo putovanje kroz sport.

TRI centar je premium prostor sa visoko kvalitetnom opremom za trening, odnosno četiri trake za trčanje, tri WAT bike-a, ergometrom, kao i rekvizitima za kondicione treninge. Karakteriše ga prirodna svetlost, odlična ventilacija i ozvučenje. Svim posetiocima našeg prostora, pored kvalitetne opreme, dostupne su svlačionice, dve tuš kabine, dva toaleta, mini bar, kao i besplatna WI-FI konekcija.

Parking, odnosno ulazak kolima na Adu, obezbeđen je pod povoljnim uslovima.

TRI centar je premium prostor za premium klijente!

Broj članova koji mogu koristiti usluge TRI centra je, u cilju pružanja što kvalitetnije usluge, limitiran na 15 članova.

Posebna pogodnost za sve premium klijente je mogućnost savetovanja o potrebnoj opremi za triatlon (odela za plivanje, odeća za treninge i trke, modeli bicikala, patike za trčanje itd.). Takođe je moguće dobiti i sve druge korisne savete, poput preporuka o ishrani u toku trenažnog procesa i trka, savete o povredama, oporavku i slično, a sve u direktnoj komunikaciji sa našim stručnjacima.

TRENERSKI TIM

Aleš Suhadolnik

Aleš Suhadolnik

TRIATLON TRENER

Aleš Suhadolnik, magistar kineziologije, asistent na Fakultetu zdravstvenih nauka u Sloveniji
Aleš je kineziolog sa iskustvom u treniranju atletičara svih uzrasta nacionalnog long-distance triatlonskog tima. Specijalizovao se u oblasti zamora centralnog i perifernog nervnog sistema, a trenutno završava i doktorske studije u oblasti periodizacije makronutrijenata i atletskoj upotrebi ketona radi izdržljivosti.

Za potrebe klijenata 11Tri kluba priprema planove treninga.Prati  trenažni proces svih naših članova preko Training Peaks aplikacije I u kontaktu je sa njima.Kontroliše I vodi  evidenciju o kvalitetu odradjenih treninga. Zahvaljujući svom akademskom iskustvu, ali i iskustvu kao takmičar triatlona, ima savestan i takmičarski pristup, a pokreće ga strast prema razumevanju psihologije izdržljivosti.

Nenad Marčeta

Nenad Marčeta

PLIVAČKI TRENER

Diplomirani, licencirani trener plivanja. Iskustvo je stekao u višegošnjem radu u vaterpolu i plivanju.

Zadužen za plivački deo 11-tri centra (kondiciona priprema, usavršavanje tehnike plivanja kao i savladavanje svih stilova u plivanju).

BAZEN 

Sportski centar “25. Maj”, Tadeuša Košćuška 63. Termini za plivanje rezervisani za TRI centar su:

  • 06:30 – 07:30 ponedeljak
  • 16:00 – 17:00 ponedeljak
  • 06:30 – 07:30 sreda
  • 16:00 – 17:00 sreda
  • 06:30 – 07:30 petak
  • 16:00 – 17:00 petak

 

Zatvoreni bazen je olimpijskih dimenzija – dužine je 50 metara, širine 21 metar, te dubine 2 metra. Prosečna temperatura vode zatvorenog bazena je 27 stepeni Celzijusa, a temperatura vazduha u dvorani održava se savremenim sistemom za klimatizaciju, što daje idealne uslove za plivanje tokom cele godine.  Prateći sadržaji na visokom nivou: garderoba, prostrane svlačionice i tuševi u kojima uvek ima tople vode.

 

KONTAKT

Email adresa: 11triclub@11tri.com

Facebook: https://www.facebook.com/TRIcentar/

Instagram: https://www.instagram.com/tri_centar/

Adresa TRI centar: Ada Ciganlija BB, 11000 Beograd (iza Golf kluba)

11TRI centar

;