Uslovi kupovine i politika privatnosti

1.1. Podaci o firmi

Naziv: Triatlon klub 11TRI

Adresa: Ada Ciganlija bb, 11000 Beograd, Srbija

PIB: 104142991

Matični broj: 17649248

Kontakt telefon: 066 5408312
Kontakt email: 11triclub@11tri.com

 

1.2. Uslovi kupovine

Na web portalu triathlon.rs korisnici imaju mogućnost uplate startnina za događaje koje organizuje Triatlon klub 11TRI. Cene startnina za učestvovanje na događajima su izražene u dinarima i iskazane su u bruto iznosu (sa svim pripadajućim porezima). Plaćanje registracije za događaje može se izvršiti online plaćanjem platnim karticama. Nakon uspešnog plaćanja kupac će na mejl adresu dobiti potvrdu o uspešnom plaćanju koji je potrebno da sačuva kao dokaz o registraciji. U slučaju da je kupac uspešno izvršio registraciju a nije dobio potvrdni email, neophodno je da nas kontaktira putem mejla ili kontakt telefona.

Prilikom registracije za događaje koje organizuje Triatlon klub 11TRI kupci su u obavezi da prihvate sledeću izjavu:

Ovom izjavom potvrđujem da dobrovoljno i samoinicijativno učestvujem na TRIATLON trci: Sprint I Olimpijski Triatlon organizovanoj od strane Triatlon kluba 11TRI (Ada Ciganlija bb, 11000 Beograd, Srbija – u daljem tekstu Tk11TRI). Sa ličnom odgovornošću izjavljujem da je moja dobrovoljna odluka da učestvujem u pomenutom događaju, imajući u vidu eventualne posledice, da sam uradio/la sve neophodne lekarske preglede koji dokazuju da sam spreman/na i zdrav/a da učestvujem u pomenutim sportskim aktivnostima. Izričito izjavljujem i prihvatam da  Tk11TRI ne može potvrditi moj zdravstveni status i/ili moju sposobnost da vežbam i učestvujem u navedenim aktivnostima. U slučaju povrede, saglasan sam da mi dežurna medicinska ekipa ukaže medicinsku pomoć i po potrebi transportuje u zdravstvenu ustanovu po njihovom izboru. Preuzimam punu odgovornost za bilo kakvu štetu ili povrede (novčane ili druge prirode) u toku i/ili zbog mog učešća u pomenutim aktivnostima i/ili iz bilo kog drugog razloga, i izričito izjavljujem da se Tk11TRI izuzima i ne tereti u slučaju takvih oštećenja ili povreda. Osim toga, izričito izjavljujem da prihvatam i ovim putem dajem Tk11TRI moju saglasnost za moje fotografisanje, snimanje video materijala sa mojim pojavljivanjem, pominjanje mog imena i korišćenje foto i video materijala sa događaja u bilo kojim medijima, bilo koje vrste i/ili bilo kojim društvenim mrežama po izboru Tk11TRI u cilju promocije gore pomenutog događaja. Prihvatam da Tk11TRI prikupi i obradi moje lične podatke u skladu za važećim zakonom.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje prihvatilac platnih kartica, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Ukoliko kupac odustane  od učestvovanja na događaju za koji je uplatio startninu, organizator nije u obavezi da izvrsi povracaj uplacenih sredstava.

 

1.3. Privatnost ličnih podataka

Triatlon klub 11TRI svoju obavezu čuvanja vaše privatnosti shvata veoma ozbiljno, i svaku vašu informaciju koju ostavite tretiraćemo brižno.

Sve informacije se čuvaju na sigurnom a vaši podaci mogu biti korišćeni isključivo za komunikaciju sa vama kao i objavljivanje imena i prezimena na startnim listama za događaje koje organizujemo.

 

1.4. Politika kolačića (cookies)

Kolačići su informacije koje web stranica koju posećujete šalje vašem računaru u svrhu poboljsavanja Vašeg korisničkog iskustva i potreba. Kolačići čuvaju informacije koje ste Vi podesili za Vašu pretragu kao što su jezik, adresa, e-mail, ili podaci o ličnosti, i pamte ih svaki put kada se ponovo vratite na istu stranicu.

Ovim informacijama ili bilo kojim drugim datotekama iz vašeg računara ni jedan sajt ne može da pristupi ukoliko Vi to ne omogućite na vašem računaru. Pomenute informacije koje web stranica šalje Vašem računaru Vama nije vidljiva, a takođe možete i da promenite postavke internet pretraživača da sami birate da li želite da čuvate kolačiće ili da ih odbijete.

Kako se brišu kolačići?

Sve postavke kolačića i informacije o istim možete pronaći u podešavanjima Vašeg internet pretraživača.

 

1.5. Opšte odredbe

Triatlon klub 11TRI zadržava pravo da u skladu sa svojom poslovnom politikom ili izmenama pozitivnopravnih propisa vrši izmene ovih Opštih uslova, o čemu na uobičajan način obaveštava Korisnike, kao i pravo da menja ponudu. Na kupovinu putem Triatlon klub 11TRI -internet prodavnice primenjivaće se u potpunosti odredbe važećeg Zakona o elektronskoj trgovini, Zakona o zaštiti potrošača, Zakona o zaštiti podataka i ostalih zakona koji regulišu materiju koja je predmet ovih Opštih uslova.

Triatlon klub 11TRI može promeniti sadržaj ovog sajta ili usluge i cene navedene na sajtu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja.

 

 

;