Kontakt

Sportsko udruženje “11TRI”

MB: 17649248

PIB: 104142991

Lokacija

Ada Ciganlija bb Serbia, Belgrade 11000

Email: registration@11tri.com

11 tri klub

Sedište 11TRI kluba je na Adi Ciganliji bb, u prostoru koji je nazvan TRI centar.

TRI centar je zamišljen kao ekskluzivno mesto za okupljanje osoba koje se bave sportovima izdržljivosti, triatlonaca, kao i svih onih koji to žele da postanu.

TRI centar je prostor sa visoko kvalitetnom opremom za trening. Karakteriše ga prirodna svetlost, odlična ventilacija i ozvučenje. Svim posetiocima našeg prostora, pored kvalitetne opreme, dostupne su svlačionice, dve tuš kabine, dva toaleta, mini bar, kao i besplatna WI-FI konekcija.

PRIDRUŽITE NAM SE I POSTANITE BOLJI TRIATLONCI!

Svako ko želi da se oproba u nekom od sportova izdržljivosti ili triatlonu, može da nas kontaktira na mejl 11triclub@11tri.com, nakon čega ćemo definisati ciljeve i otpočeti zanimljivo putovanje kroz sport.

Broj članova koji mogu koristiti usluge TRI centra je, u cilju pružanja što kvalitetnije usluge, ograničen na 15 članova.

Posebna pogodnost za sve premium klijente je mogućnost savetovanja o potrebnoj opremi za triatlon (odela za plivanje, odeća za treninge i trke, modeli bicikala, patike za trčanje itd.). Takođe je moguće dobiti i sve druge korisne savete, poput preporuka o ishrani u toku trenažnog procesa i trka, savete o povredama, oporavku i slično, a sve u direktnoj komunikaciji sa našim stručnjacima.

Lokacija

Ada Ciganlija BB, 11000 Beograd (iza Golf kluba)

Pošalji upit

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.